Offerte aanvraag Balvert Handel B.V.

Het is mogelijk om een vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen bij Balvert Handel B.V. indien u op zoek bent naar bijvoorbeeld gebogen ijzer, pasnetten of grote partijen.

De levertijd van bestellingen ligt gemiddeld op circa 5 werkdagen voor voorraadproducten en circa 10 werkdagen voor op maat geknipte wapening. Wij leveren wapening binnen een straal van 100 km vanaf onze vestiging in Nieuwkoop. Onze transportkosten worden bepaald aan de hand van de postcode van het afleveradres en de keuze voor levering met/zonder kraanwagen.  Als er gekozen wordt voor levering zonder kraanwagen dan dient u zelf de wapening van de wagen te lossen.

Voor prefab wapening en vlechtwerkzaamheden verwijzen wij u graag door naar Balvert Betonstaal

Heeft u vragen en/of opmerkingen omtrent de gewenste producten of valt uw afleveradres buiten de straal van 100 km dan kunt u deze aangeven bij uw offerte aanvraag of u kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Vul hieronder uw gegevens in voor het product en de aantallen waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. Het is ook mogelijk om eventueel tekeningen of schetsen toe te voegen aan uw offerte aanvraag. Zodra u de aanvraag ingediend heeft dan nemen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling.

  Contactgegevens

  info@balverthandel.nl

  0172-796747

  Content
  Netto oppervlakte: m2
  Benodigd oppervlakte (m2)