Betaalmethodes Balvert Handel B.V.

Voor het plaatsen van een bestelling via de webshop van Balvert Handel B.V. heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes:

iDeal   
Met iDEAL kunt u gemakkelijk, vertrouwd en op een veilige manier online betalen. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. U rekent af in de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank en wij kunnen gelijk met uw bestelling aan de slag. Zodra wij de betaling in goede orde hebben mogen ontvangen, ontvangt u de orderbevestiging en de factuur van de bestelling.

Directe bankoverschrijving
Het is mogelijk om de betaling rechtstreeks aan ons over te maken op onze bankrekening. Als u kiest voor directe bankoverschrijving dan ontvangt u de benodigde gegevens op de orderbevestiging. Gebruik bij de bankoverschrijving uw bestelnummer als betalingsreferentie. Zodra wij de betaling in goede orde hebben mogen ontvangen zullen wij uw bestelling verwerken en zal deze verzonden worden.

Bouwdepot
Het is mogelijk om een bestelling te betalen vanuit een bouwdepot. Indien u gebruik wenst te maken van een betaling vanuit het bouwdepot dan kunt u contact met ons opnemen zodat u de factuur vooraf ontvangt met de gegevens die u nodig heeft. De factuur kunt u indienen bij het bouwdepot. Zodra wij de betaling vanuit het bouwdepot hebben mogen ontvangen op onze rekening zullen wij de bestelling verwerken en zal deze verzonden worden.

Wenst u op een andere manier de betaling aan ons te voldoen? Neem contact met ons op over de mogelijke betaalmethodes.

Contactgegevens

info@balverthandel.nl

0172-796747

Content
Netto oppervlakte: m2
Benodigd oppervlakte (m2)